Deze foto liet ik een tijdje geleden maken bij mijn fotograaf. Omdat mijn klanten wel eens het gevoel hebben wat ik hier laat zien; dat niks werkt, dat je té lang ergens mee bezig bent, terwijl je je veel liever bezig houdt met dát wat jou vrolijk maakt of dat het gewoon je dag niet is.

Na het heerlijke warme en zonnige weekend waar we van hebben kunnen genieten begon de dag vanmorgen donker en met regen. Ik houd niet van donker en regen; geef mij maar de zon en in ieder geval 20 graden. Zodat je je eerste kopje koffie lekker in de tuin kunt nemen om de dag rustig te starten.

Dus nadat ik met mijn zoon vanmorgen ben meegelopen naar school, schoof ik met mijn eerste bakje koffie achter mijn computer en startte deze op. Ik denk dat mijn computer ook het maandagmorgen gevoel had, want opstarten ging niet heel snel. Dus nog een keer opgestart en daarná nóg een keer. En op het moment dat ik dacht ‘laat maar!!’, startte mijn Outlook zonder morren op, mijn browser deed waar hij voor bedoeld is en mijn takenlijst van vandaag kwam tevoorschijn.

De zon begon te schijnen in mijn kantoor en het ‘laat maar!!!’ gevoel verdween als sneeuw voor de zon.

Wat doe jij als zoiets ‘eenvoudigs’ als het niet goed opstarten van je computer je overkomt? Of als je té lang ergens mee bezig bent omdat je denkt of vindt dat jij alleen dat werk kunt doen? Raak je dan gefrustreerd en geirriteerd waardoor het ‘zo’n dag’ wordt?

Ik zeg het vaker tegen mijn klanten; doe die klussen of dat werk waar jij vrolijk van wordt, waar je energie van krijgt en gooi de rest over de schutting van je assistente! Daar worden jij (en je assistente) vrolijker van!

Ben jij op zoek naar een assistente waar jij die ‘vervelende’ klussen aan af wilt geven? Ik heb weer tijd en een mooie (vrij lage) schutting 😉

Fijne werkweek!

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?