René van Bindsbergen, InterCheM / Bedrijvenvereniging De Schoenaker

Claudia ten Kleij. Tja wat zal ik daar over zeggen. Ik heb eigenlijk niets negatiefs over haar te melden. Claudia is in alle opzichten een zeer terzake deskundige persoon die haar ZZP-vak als Bestuurssecretaresse, Virtual Assistent, Personal Assistent of Business Assistent zeer goed verstaat.

Ze treed in die hoedanigheid ook nog eens buiten haar kaders, waarbij ze zeker ook als sparringpartner kan ”acteren”. Kortom een suc9.

 

Miriam Otten, de online juf.nl

Claudia heb ik via via leren kennen als iemand die veel verstand heeft van WordPress, in ieder geval het Thrive Architect gedeelte. Aangezien ik redelijk urgent met een aantal moeilijkheden zat in mijn te bouwen programma heb ik mij tot Claudia gewend.

Claudia had het druk, maar maakte ondanks dat tijd voor mij en hielp mij zeer accuraat. Wat ze wist, loste ze gelijk op. Wat wat gecompliceerder lag, zocht zij gedegen uit en voorzag mij toen van een antwoord. Na dit contact was ik in staat om probleemloos verder te werken aan mijn programma.

Ook denkt Claudia met je mee. Ze geeft je waardevolle tips die ik gelijk in de praktijk kon toepassen en mij veel tijd scheelde in mijn verwerking. Dank Claudia, voor al jouw ondersteuning en mocht ik weer e.e.a. nodig hebben, dan weet ik je te vinden!

 

Else Reijnen, oprichter/coach De Nieuwe Spelerij

Als bureaucoördinator is Claudia de ‘http://www’ van De Nieuwe Spelerij. Zonder haar loopt alles in de soep. Ik werk al jaren met Claudia samen en besef me dagelijks hoe ik het met haar getroffen heb. Ze is betrokken, slim en snel. Een echte aanpakker die ja zegt én ja doet. Haar energie is aanstekelijk, het contact gezellig en informeel.

 

Claudia is met recht het visitekaartje van De Nieuwe Spelerij en daar ben ik trots op en dankbaar voor.

 

Janet Weijman – bij Pluche, kledingcoach

Na vele uren bouwen aan mijn website, ontbrak mij de kennis en het geduld om het opt-in formulier met een mailchimp account te koppelen. Hiervoor heb ik de hulp van Claudia ingeroepen. En met succes! In no time was alles ingesteld en geprogrammeerd. Ze werkt snel en snapt meteen wat je vraagt.
Ik kan Claudia zeker aanbevelen als VA.

 

Hierdoor houd je tijd over voor het werk dat jij echt leuk vindt om te doen.

 

Karin Groot Jebbink- Praktijk Paard en Hond

Ik heb al enige tijd een online academie met Wishlist member als plugin. Nu kwamen er, naast de cursussen, ook korte masterclasses bij die als aanvulling op de cursussen gevolgd konden worden. Het probleem was alleen dat de bestaande cursisten maar in één cursus of masterclass tegelijk ingelogd konden zijn.
Erg onhandig.

Ik was zelf al aan het zoeken gegaan en diverse uren hieraan besteed, maar kwam er niet uit. Via een kennis kwam ik bij Claudia terecht, omdat Claudia een expert was op het gebied van online leeromgevingen en met name Wishlist. Claudia zei gelijk dat ze er wel naar wilde kijken.
In no time had Claudia het probleem gevonden en opgelost. En daar had ik was ik dan al die uren mee bezig geweest, die ik beter had kunnen besteden aan mijn klanten. Ze gaf me zelfs nog extra advies op het gebied van automatische wachtwoorden genereren, zodat dat ook minder tijd kost.

Ik kan niet anders zeggen dat Claudia een super snelle en goede service levert. De volgende keer dat ik vastloop met Wishlist ga ik niet meer zelf aan het zoeken, maar schakel Claudia in.

 

371cf41

Irma Meijer – Lekker op Gewicht en Lekker tijd voor Mama

Het liefst doe ik alles zelf, maar soms moet je keuzes maken. Voor mij was het uiteindelijk dan ook een logische keuze om een aantal zaken op social media gebied uit te besteden aan Claudia. Het kostte mij teveel tijd en ik coach liever, dan dat ik me daar mee bezig houdt. Claudia werkt snel, verwerkt de feedback direct en vindt het leuk om te doen! Ieder zijn vak en Claudia is duidelijk een specialist in haar vakgebied!

 

ik en bonnie kleinMirjam Diepenbrock van Animal Soul Academy

Bij een groeiende eenmanszaak is het belangrijk om te kunnen sparren over je communicatiemiddelen; om deze professioneel, snel en efficiënt te laten verlopen. Heel tijdrovend en soms verdient dat ook niet je aandacht.

Doordat Claudia mijn rots in de branding is, kan ik me nu blijven focussen op waar ik goed in ben en plezier in heb!

 

 

346390cIrene Ogier-Wind van I-webs en De Web Academie.

‘Claudia is echt een aanwinst voor mijn bedrijf. Ik vond het in het begin een beetje lastig om uit te besteden maar toen ik zag hoe accuraat Claudia is en hoe betrokken ze is, werd het stukken makkelijker.
Ze heeft een brede kennis en die komt goed van pas. We spreken elkaar via Skype of email en afstand is zo geen enkel probleem. Echt een aanrader!

 

fotoVeronique Prins van Je Zaak voor Elkaar

Ik ben een controlefreak, heb de kwaliteitslat zeer hoog liggen en kan heel slecht delegeren. En op het moment dat je bedrijf dan finaal uit zijn jasje groeit en je bent op zoek naar iemand die je kan ondersteunen dan heb je er nog een extra probleem bij. Want vind zo iemand maar eens die past in dit plaatje en er ook mee om kan gaan. En dan komt Claudia op je pad. Zij neemt haar expertrol, trekt het werk uit mijn handen en levert het beter retour dan ik het zelf gedaan zou hebben. Dan wordt delegeren ineens veel makkelijker. Kortom, Claudia verdient een dikke aanbeveling!

 

Jolanda avaJolanda Wicherson:

Wat ben ik ontzettend blij met Claudia. Ik werk nu sinds een maand of twee met haar samen. Als ondernemer is het soms goed om om hulp te vragen. En expertise in te schakelen, daar waar het de jouwe niet is. Claudia is een toppertje. Ze werkt snel. Is doortastend. En snapt gelijk wat er gebeuren moet. Wij hebben elkaar nooit live ontmoet. Het vertrouwen is er volledig.

 

fotoHeleen Florusse van Florusse OTC:

Claudia is in korte tijd uitgegroeid tot mijn steun en toeverlaat in mijn onderneming. Ze is efficiënt, neemt snel praktische dingen uit handen en dat levert mij heel veel tijdwinst op. Ze is handig met systemen, afhandeling van berichten, websiteondersteuning. Maar bovenal is ze een leuk mens, ze denkt mee en komt met ideeën, is heel flexibel en goed bereikbaar. Claudia is een positief en energiek iemand om mee samen te werken. Ik ben er heel blij mee.

 

Joan Bieger van Zichtbare Onderneemster:

Ik kreeg het steeds drukker in mijn werk, en er kwamen steeds meer klussen bij. Afspraakbevestigingen, facturen, website dingen. Ik worstelde met mijn vrije tijd en nog kunnen genieten van wat ik deed. 

Toen ik hoorde dat er VA’s bestonden, werd ik helemaal blij. Online, via internet en telefoon heb je contact, en ondertussen kan zij heerlijk jouw klussen doen waar jij geen tijd voor hebt, geen verstand hebt, en geen zin in hebt. Een cadeautje toch. 
Toen ik Claudia ontmoette was er meteen een klik: ze is vrolijk, opgewekt, ziet mogelijkheden, doet snel de klussen, doet dingetjes tussendoor… 

Soms is het wel even zoeken om goed af te stemmen, omdat je elkaar natuurlijk niet ziet. Maar door regelmatig telefonisch contact, en dingen gewoon uit te spreken. Gaat dat heel goed. 
Dat vind ik ook fijn aan Claudia, ze staat open voor wat jij als opdrachtgever graag wil, en wat jij anders wilt. En dat kan je makkelijk naar haar uitspreken, waardoor er veel helderheid en duidelijkheid is. Er ontstaan geen onuitgesproken dingen, en daardoor is de “virtuele relatie” heel goed (te doen.) Ik zou haar aan iedereen aanraden!

 

Jocelyn Vlaar van Pro-Organizing:

Claudia heeft voor mij, via een samenwerking met TheNextTrainer, mijn nieuwe website ingericht. Zij is erg fijn om mee samen te werken en ze heeft meer gedaan hier en daar dan wat nodig was.

 

Wanneer je een Virtual Assistent nodig hebt zou ik Claudia zeker aanraden. Ze doet haar uiterste om je een tevreden klant te maken.

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?