Ken jij Trello al? Oorspronkelijk is het dé tool om projecten mee te kunnen managen waar je met meerdere mensen aan werkt of het overzicht te kunnen houden.

Je kunt Trello zien als een groot prikbord en op dat prikbord maak je aparte lijsten (bijv. ’to do’, ‘mee bezig’, ‘gedaan/afgerond’). Daaronder hang je memo’s met taken en activiteiten. Zo houd je alle to do’s overzichtelijk bij, wijs je deze toe aan bijv. je collega’s en houd je in de gaten wat de statussen zijn van de diverse activiteiten en taken.

Maar… wist je dat je er nog veel meer zaken mee kunt managen? Je kunt deze tool ook gebruiken als een groot ’to do’- bord, zowel privé, als zakelijk. Trello biedt een keur aan mogelijkheden! Maar.. ben je vooral op zoek naar structuur, dan is Trello de uitkomst!

Wist je dat je Trello ook kunt gebruiken om praktische zaken en afspraken met jouw cliënten te verzamelen?

Ik werk de laatste jaren veelal samen met coaches die veel cliënten hebben, over het gehele land verspreidt. Als Virtual Assistant maak ik afspraken met deze cliënten, die vaak een traject afnemen waardoor ik dus ook het aantal afspraken in een traject dien bij te houden. Diverse praktische zaken en afspraken dus, die belangrijk zijn en bijgehouden dienen te worden.

Trello biedt hiervoor de oplossing! Elke cliënt heeft een kaart in Trello met hierop praktische gegevens als contactgegevens, maar ook hoeveel afspraken er gemaakt dienen te worden, hoeveel er nog open staan in een traject, etc. Wanneer de coach en ik willen communiceren over een cliënt (omdat een cliënt wilt wachten met een afspraak of de gemaakte afspraken veranderen) kunnen we elkaar in Trello hiervan op de hoogte brengen. Zo blijven gegevens van een cliënt gegroepeerd en hoeft er nooit teruggezocht te worden in bijv. je Inbox naar wat er ook weer was afgesproken. De uitkomst!!

Wil jij meer weten over Trello? Kan ik je ergens bij helpen? Laat het me dan gerust weten.

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?