Gisteren kreeg ik van mijn klant de vraag: “Hoe kan ik een Facebookgroep verwijderen?”

Een Facebookgroep is dé plek voor deelnemers van de door jou georganiseerde challenge of online training. Ze kunnen hierin hun voortgang tonen, maar ook sparren en/of vragen stellen aan elkaar (en aan jou).
Wanneer zo’n Facebookgroep niet meer nodig is en je deze wilt verwijderen, hoe doe je dat dan?

> Eerst zorg je ervoor dat je alle deelnemers verwijdert uit de Facebookgroep. Zeker als het hier om een groep met veel deelnemers gaat, heb je hier nog een hele klus aan. 🙂

> Daarna verlaat jijzelf, als beheerder, de groep. Je zult dan de melding krijgen van Facebook dat wanneer jij de groep ook verlaat, deze wordt verwijderd. Wanneer je dit bevestigt, is de hele Facebookgroep opgeheven en nergens meer terug te vinden.

Getagd op: